If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- 1-ва между 21-24, 2-ра ауто и 3-та предно стъкло и крака
- изключена вътрешна циркулация
- АС през зимата не помага, освен ако температурата е над +5С и не си включил функцията против запотяване
-чист поленов филтър
По-точно от това няма
...щом при крайно положение на най-дясната врътка се вкл.автоматично компресора,сигурно има защо.за другите работи съм абс.съгласен
п.п.
а това, че оребрението м/у капака и стъклото е пълно със сняг, влияе ли?
Ами оттам влиза свеж въздух в купето, може би оказва някакво влияние, като вкарва повече влага в купето. Изчиствай го с някаква четка за да е отворено оребрението.
п.п.
а това, че оребрението м/у капака и стъклото е пълно със сняг, влияе ли?
Да,влияе отрицателно.Силно ограничава притока на свеж въздух,почти като при затворена клапа.Гледай да е чиста шофьорската страна,от там тегли въздух.Другата страна е просто капак.
аз пък все си мисля че проблема си е от затворената клапа на циркулацията да е само в купето.Хората не напразно са го направили като затвориш клапата да се включва и компресора т.е. затворена клапа пуснат климатик без клима определено с отворена клапа и чист филтър естествено
Да,влияе отрицателно.Силно ограничава притока на свеж въздух,почти като при затворена клапа.Гледай да е чиста шофьорската страна,от там тегли въздух.Другата страна е просто капак.
не е ли обратното,филтъра е откъм пасажера.....или нещо не съм ти разбрал мисълта,колега
Аз пък не си пускам въобще парното слагам го на 24 или до край и си стои на 0 каквото влезе само че на мене все ми е горещо, и така естесвено се запотяват стъклата, но от както си купих препарата против изпотяване, забравих какво е това нещо
колега, pininfarina правилно ти го е казал..при мен беше същото минатала година, но с опити стана..
ако искаш може да пробваш и със спрей против запотяване на стъклата на Сонакс май е хубав
Аз пък не си пускам въобще парното слагам го на 24 или до край и си стои на 0 каквото влезе само че на мене все ми е горещо, и така естесвено се запотяват стъклата, но от както си купих препарата против изпотяване, забравих какво е това нещо
Мръсните стъкла се потят лесно.Трябва джама да е чист,особенно ако пушиш като мен,трябва да го обгрижваш.
ма то отгоре нали е празно цялото пространство.....не съм обръщал чак толкова внимание при смяната на филтъра,но съм останал с впечатление,че си тегли отгоре откъм самия филтър....
.........само че на мене все ми е горещо, и така естесвено се запотяват стъклата, но от както си купих препарата против изпотяване, забравих какво е това нещо
е те това ми е в основата на проблема. горещо ми е.
я кажи за тоя препарат. спрей ли е?
ма то отгоре нали е празно цялото пространство.....не съм обръщал чак толкова внимание при смяната на филтъра,но съм останал с впечатление,че си тегли отгоре откъм самия филтър....
Другият път го загледай внимателно.Ще видиш,че решетката в дясно е оптическа измама
Comment